foto

foto

lauantai 12. maaliskuuta 2016

[photos I]


Päädyin tähän kirjakauppaan aivan vahingossa eilisen iltakävelylläni kahvittelun jälkeen. Juttelin ihanan ihmisen kanssa paljon asiaa ja ripauksen asian vierestäkin. Pus! Kunpa jokaisella olisi ympärillään ihmisiä, jotka saavat toisesta esiin leikkisyyden ja aitouden pelkällä omalla rehellisellä olemuksellaan.

Löysin muuten tämän vuoden puolella kirjallisuuden - vastoin kaikkia mahdollisia ennakkoluulojani. Miten huomaakaan elävänsä silmälaput silmillään, kunnes lukee jotain tarpeeksi ravistavaa.

Viettäkää ihana päivä!

- Ja käykää edes läpällä joskus kirjakaupassa.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12/3/16

  Kirjat ovat ihania. Itselläni on kaksi kirjahyllyllistä kirjoja, jatkuvasti jotain kirjaa olen lukemassa. :) Tuoltakin varmaan heti haalisin ainakin pari kirjaa mukaani...

  MyBigBag

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MyBigBag:
   Mahtavaa! MInkätyylisiä kirjoja luet eniten? Juu nappasin tuolta myös lupaavan kirjan mukaani - eurolla!
   Onko sinulla muuten jotain kirjaa suositeltavaksi?

   Poista
 2. Anonyymi13/3/16

  Oot lukenu jonkun kirjan, tai kattonu elokuvan. Oot ihan täpinöissäs siitä ja ne hahmot elää sin päässä omaa elämäänsä. Ja se tunne, kun kukaan ei tajua! Tai sit se tunne, kun joku yks yht´äkkiä vastaakin oikeilla sanoilla. :) Miä tykkään fantasiakirjoista. Niissä on usein joku ihan oma maailma. Joskus sinne pääseminen on vaikeaa, jos kirjailija ei oikein osaa tuoda sitä esiin. Mut onko jossain oikeesti sellanen maailma, josta me ei tiedetä? Jääkö ne hahmot sinne elämään, kun kirja loppuu?

  Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihan mahtava! Kiitos tuhannesti tämän jakamisesta.

   Mahtavaa, miten syvälle pääset kirjallisuuteen. Itse jään miettimään asioita, mutten osaa eläytyä noin pitkälle. Tuohan on jo lahja! Suuri eläytyminen tekstistä - selvää kirjailija-ainesta!

   Mahtavaa viikkoa!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!