foto

foto

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Ohikulkijoita

Otatko muiden kriittiset mielipiteet itsestäsi vakavasti?Suorastaan menetät mielenrauhasi ja hyvän olon tunteesi. Älä ota. Ota vain opiksesi.
Mieti kritiikkiä aikasi, pohdi asian tarkoitusta sinua varten, ja lykkää kriittisyys pois itsestäsi. Anna kritiikin kypsyttää sinua, kuin tammitynnyrin viiniä.

Olemme vain ohikulkijoita toistemme elämässä. Elämme suuren osan ajastamme päämme pienessä kuplassa, murehtien yksityisiä huoliamme ja menneisyyden tapahtumia. Jokainen mutristaen suutaan peilikuvalleen milloin mistäkin asiasta. Mietimme aamusta iltaan asioita, joissa voisimme olla parempia. Tai asioita, joita ilman olemme. Näin on viettänyt päivänsä myös se ihminen, joka on sinua eniten loukannut.

Joten älä suotta elä muiden kritiikissä aamusta yöttömään yöhön. He eivät tiedä ja tunne, kuinka paljon pahaa mieltä ovat sinulle aiheuttaneet. Anna heidän olla pikaisia ohikulkijoita elämässäsi, eikä elämäsi päähenkilöitä.

Toivothan sinäkin, ettet aiheuttaisi kestämätöntä mielipahaa kenelläkään, et edes pahimmassa kiukuspäisyydessäsi.

Anna ohikulkijoiden kulkea ohitsesi. Parhaimmillaan he voivat ohittaa sinut uudestaan paremmasta suunnasta.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11/3/16

  Hyvin pohdittu , olen sama pohtinut aikoja sitten ja lähiaikanakin ,nuorena olin ihan hulluksi tulossa kritiikkistä, mutta luin silloin horoskoopista- että NEITSYT ihmiset ei kestä kritiikkiä, mutta on itse kritisoija . Silloin rupesin miettimään- mitä minulle oikeasti sanotaan ja löysin että kritiikki on ihan kohtuullinen ja juuri sen olenkin ansainnut , annoin anteeksi vihollisele ja kohta loksahti kaikki oikeaan paikkaan . Mutta edelleen olen herkkä,vaikkei ei pohti sitä yön yli eikä kauan. jokaisella on oikeus sanoa mitä hänen päässä liikkuu mutta ei ota sitä vakavasti eikä maailman kaatumisella ... Hyvää kevättä. Kiva blogi sulla , osat hyvin kirjoittaa / pohtia

  Na-ta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin varmasti itse kukin aikanaan!

   "löysin että kritiikki on ihan kohtuullinen ja juuri sen olenkin ansainnut "

   Mahtava ajatus!

   "jokaisella on oikeus sanoa mitä hänen päässä liikkuu"

   Kiitos perusteellisesta kommentistasi, alkoi ajatukset juoksemaan varsinkin tuon viimeisen lainauksen kohdalla. Kiitos siitä! Mahtavaa, kun saa kuulla muiden ajatuksia.

   Auringonsäteitä viikkoosi!

   ...ei oteta asioita vakavasti, eikä anneta maailman kaatua - heh!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!