foto

foto

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Kuva allekirjoittaneestaEi suomalainen saa otettua itsestään hymyilevää kuvaa, korkeintaan vaivaantuneen irvistävän hymyn yrityksen - ainakin kahdestaan kameran kanssa ollessa! Mistälie kaikenlaiset selfiet ovatkaan alunperin lähteneetkään, miksi pitää ottaa säännöllisesti uutta kuvaa siitä naamataulustansa, jaa-a...

Mitä mieltä sinä olet itsensä kuvaamisesta? Haluaisitko sinä olla enemmän valokuvattavana?

Olisi mahtava, jos pystyisin välittämään hymyni sinne, saman hymyn, jonka saan aina teidän omia kirjoituksianne lukiessa. Huomasitteko kenties 8.6. vilukissin tyhyjää löi -kuvat tienpäältä, käykäähän kurkkaamassa! Itse ainakin hymyilin jo ajatuksellekin pitkään.
-> http://vilukissi.vuodatus.net/lue/2016/06/tyhyjaa-loi

7 kommenttia:

 1. Tykkään enemmän kuvata kuin olla kuvattavana. Tilannekuvat on usein kaikkein parhaimpia! Toisaalta olisi ihana mennä taitavalle kuvaajalle, sellaiselle joka löytäisi minusta ihan uusia puolia :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat tykkään, mutta kuvattavana olo on vaikeaa..:))

  VastaaPoista
 3. Selfie...veit sanat suustani, omassa naamakirjasivustallani on mallinukkeni, torson, kuva, huivi kaulassaan. Se riittänee tarinaksi minusta. Kuulemma belfietkin ovat in...sepäs nyt. Olisinkin melkoinen näky, heh... Eli en halua olla itse kuvattavana, toki sitten taas muista tykkään ottaa kuvia ja kivaa se on, jos kuvissa hymy ja naurukin välittyisi. Mutta en siis vastusta selfie -kuvia, on ihailtavaa, kun joku haluaa olla kuvassa. Mukana kuvassa..ei voi edes mainita, että kuvasta puuttuu. Kuvistahan ei periaatteessa koskaan puutu ketään, kuvissa on ne, jotka olivat kuvaushetkellä kuvassa. Toki nykytekniikka pystyy hävittämään kuvistakin ihmisiä...eli taitaapi "kuvasta puuttuu" ollakin nykyään täyttä totta. Hyvänen aika, mistä aloitin tämän jutun...selfiestä...Sinun selfiesi on todellakin kaunis. Jos olisin näköisesi, niin mistäpä tietää vaikka ottaisin itsekin itsestäni selfien?

  Kiitos hymystäsi!

  VastaaPoista
 4. Kännykällä on niin helppo ottaa kuvia, että niitä räpsitään vaikka minkä verran eikä siitä mitään haittaa ole. Se on sellainen tämän hetken ajanviete. Omalla kännykälläni ei saa otettua selfieitä, kun siinä ei ole etukameraa. En tiedä ottaisinko kuvia itsestäni, jos voisin. Ehkä joskus ja lähettäisin niitä sitten lapsilleni.
  Kaunis kuva sinusta. :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mukkeri216/6/16

  Onhan kännykällä helpo ottaa kuvia kaikista muista olen räpsinyt mutta itsestäni ei ole tullut otettua...Kaunis kuva Sinusta se saa kuvaa katsellessa itselle hyvän ja iloisen mielen (:

  VastaaPoista
 6. Itsensä kuvaaminen on jotenkin hämmentävää. Olen miettiny, mikä saa ihmiset kuvaamaan itseään jatkuvasti ja jakamaan kuvan muillekin. Onko asiassa jokin piilevä merkitys? Onko kyse rohkeudesta? Tai sen puutteesta. :)
  Sinun hymysi oli mukava nähdä ja sen asian ikuistaminen oli oiva ajatus. Kirjoitettua tekstiä lukiessa voi vain mielikuvitella ilmeitä ja toisen mietteitä.
  Itelläni on blogissa aivan päättömiä kuvia. Myös feississä olen jotain muuta, kuin ihminen. :)

  VastaaPoista
 7. Toivoisin osavani hymyillä, mutta en osaa hymyillä luontevasti, jos tiedän, että kuvataan.

  VastaaPoista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!