foto

foto

tiistai 31. toukokuuta 2016

Mahtava lukija-arvonta!

isla1%205.5.2016%2010-09-05.jpg

Hei taas sinulle sinne ruudun taakse!

Olen niin iloinen siitä, että olet löytänyt kirjoitusteni ja ajatusteni äärelle. Sen tähden tahdonkin antaa sinulla ajatusteni lisäksi myös muuta iloa viikkoosi!
Laitetaan siis arvonta käyntiin varsin ihanalla pääpalkinnolla, josta olen ainakin itse todella innoissani! Tämän lisäksi jaan myös pienempiä palkintoja.

Kommentoi tämän kirjoituksen kommenttikenttään omilla kuulumisillasi, kehitysehdotuksillasi tai vapaina ajatuksina vapaista aiheista! ...sähköpostisi/nimimerkkisi kera!

-Olisiko kenties juuri sinulla jokin kiperä aihe, josta tahtoisit minun kirjoittavan?

Kaikkea ihanaa viikkoosi! 
...tehdään yhdessä tästä viikosta mahtava! ❤

32 kommenttia:

 1. Jaahas...mistähän sitä kirjoittaisin. No, ainakin on ihana kevät ollut...aurinkoa ja lämpöä riittänyt. Enää ei niin harmita talven ja myyrien viemät kukatkaan..:)
  Aikas uusi lukijasi olen, mutta tykkään blogistasi!
  Ja arvonnassa mukana tottahan toki.
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannele!

   Mahtavalta kuulostaa kevään kuulumisesi, valoa ja lämpöä toivon mukaan riittää juuri sopivasti tulevan kesänkin! Voi nyt, liian hyvä maku, niin kelpaa muillekin! Kiitos ihanasta viestistäsi, toivottavasti kukatkin pysyisivät vastaisuudessa rauhassa! Mahtavaa, että juuri sinä olet lukijanani! Ihana juttu.

   Kaikkea kaunista tähän kesäpäivääsi! Ja tulevaan viikonloppuusi! Kiitos vielä kerran viestistäsi!

   Poista
 2. Kovin on ollut stressaavia viime viikot, mutta kuten ennenkin, huomaan, että asioilla on tapana järjestyä ja pikku hiljaa kaaos pääni sisällä selkenee :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sikurina!

   Kiitos paljon viestistäsi! Itselläkin on sama tilanne päällä, jotenkin loppukevään vauhti jäi vielä päälle... Toivottavasti siellä puolen tahti rauhoittuu ja olo rentoutuu! Eiköhän se siitä!

   Rentouttavaa, aurinkoista ja kaunista kesäpäivää! Mitä kesä olisikaan ilman levon tarvetta, heh!

   Poista
 3. Voi,täälläkö arvonta! Ihanaa! Mikähän olisi sellainen sopiva aihe. minua itseäni on lähellä sairauksien kanssa eläminen. Se on haaste jokaiseen päivään. Muutta jos on itse terve,vain joitain flunssia sairastanut,niin en usko,että voi samaistua täysin. toinen aihe on ihmisten ainainen lisääntynyt valittaminen jokaisesta asiasta ja minäkeskeisyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei intsu!

   Kiitos ihanasta viestistäsi!
   Sairauksien kanssa eläminen, ja tsemppaus siihen arjen keskelle, siinäpä vasta kullanjyvänen kerrakseen! Kiitos aiheesta, lähdinkin jo heti pohtimaan, miten voisin käyttää aihetta.

   Niin tärkeä asia kun on kuitenkin kyseessä - yllättävän monella on kuitenkin mitä erilaisempia sairauksia ympärillämme. Joskus suorastaan tuntuu, onko terveitä ihmisiä edes olemassakaan, heh! Jos ei muuta, niin selkäkipuja vähintäänkin! Enemmistö ihmisistä siis murehtii sinunlaillasi arjen sujumista oireiden keskellä, joten et ole todellakaan yksin ajatustesi kanssa.

   Mahtavia ja tärkeitä aiheita ovat myös jälkimmäisetkin, olenkin pohtinut asiaa oikein urakalla. Valittaminen ja minäkeskeisyys. Heitän nyt heti sellaisia ajatuksia, kuin että onko valittaminen keino peitellä elämän ongelmia - ei uskalleta valittaa julkisesti henkilökohtaisista asioista, niin valitus kohdistetaan sen sijaan pikkuasioihin. Jotta vain saataisiin huono olo pumpattua ulos.

   Minäkeskeisyys taas voisi olla liitettävissä siihen, että kun ei osata vaikuttaa asioihin ympärillämme - kaikkiin niihin asioihin, joita uutiset ja ihmiset ympärillämme murehtivat - aletaan keskittymään ainoaan helposti muutettavissa olevaan asiaan. Omaan itseensä.

   Kiitos tuhannesti kiperistä kirjoitusaiheista ja kaikkea hyvää arkesi keskelle! -Nautitaan oikein kunnolla kesän antimista! Tsemppiä vielä kerran!

   Poista
 4. Mahtava idea on juuri tämä blogisi! Mahtavaa elävää tekstiä, joka koskettaa, vaan ei satuta ketään, ei loukkaa!
  Mahtava tunne, kun näkee kommenttisi saapuneen iloisena kannustavana, ehkä hetkellä jolloin uunista on ilmestynyt mustaksi muuttunut kakkupohja tai ehkä kahvi on läikkynyt juuri pestylle keittiön valkoiselle matolle....No ihan näin huonosti hiirenkolossa päivät eivät etene, onneksi. Mahdolliset harmitukset ovat oikeasti hyvinkin minimaalisia, opettavaisia tai helposti korjattavissa - ja mikä parasta, niillä on taipumus muuttua tilannekomiikaksi!
  Mahtavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nami-hiiri!

   Kiitos paljon hymyn herättävästä kommentistasi! Ja avoimen rohkeasta palautteestasi, kiitos paljon! Itse ei omia tekstiään lukiessa aina tiedä, saako toinen lukija ajatuksenjuoksustani yhtään kiinni, tämä palaute oli siis tärkeä ja eteenpäin kannustava. Mahtava juttu.

   Saatoin naurahtaa hieman, usein se kommentti saapuu juuri siihen hetkeen, jolloin sitä eniten tarvitsee - kuten nyt sinun kommenttisi minulle! Heh, harmituksista saisi varmasti koottua oikein kauniin kuvakirjan, varsinkin siitä, miten ne on onnistunut korjaamaan! (Vieras voisi hieman ihmetellä kaksinkertaista kakkukuorrutuksesta, jos ensimmäinen olisi mennyt todella pahasti pilalle, heh!)

   Olisi muuten joskus hauska kuulla, miten olet korjaillut/piilotellut virheitäsi. Voisi olla todella hauskaa luettavaa!

   Ihanaa kesäpäivää sinne hiirenkoloosi, aurinkoista ja kesäisen kaunista! Uusia vinkkejä ja reseptejäsi odotellessa! Niin hauska idea se timjamin laittaminen täytekakkuun, ja sitruuna onkin lempileivontakaverini! Mahtava saada lisäinspiraatiota kuvistasi tännekin keittiöön.

   Poista
 5. Siul on mahtava blogi! :) Aloin seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanan avoimesta kommentistasi, tämä oli todella tärkeä! Joskus sitä tulee tuumailtua, välittyykö blogistani sellainen fiilis, kuin haluaisin. Kiitos siis tuhannesti kannustavasta kommentistasi!

   Kaikkea ihanaa kesäpäivääsi - auringonsäteitä ja rentoja ajatuksia!

   Poista
 6. Seuraan blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti, vaikka en aina kommenttia jättäisikään. Ehdotan aiheeksi kiltteyttä. Onko lasten aina oltava kilttejä, entä aikuisten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon viestistäsi!
   ...Ja mahtavasta kirjoitusaiheesta, jota aloinkin heti pohtimaan. Hmm... Kiltteys. Mietin ensin, mitä eroa sillä on kohteliaisuuteen ja hyviin käytöstapoihin - kenties nöyrempi ja pehmeämpi suhtautumistapa muihin ihmisiin. Tässäpä aiheessa onkin vasta pureskeltavaa. Kiitos paljon kiperästä kirjoitusaiheesta!

   Aurinkoista kesäpäivää ja nautitaan tästä kauneudesta ympärillämme!

   Poista
 7. Minä myös seuraan blogiasi säännöllisesti, Jutut antavat ajattelemisen aihetta, ja niitä jää miettimään myöhempänäkin. Sinulla on taito kirjoittaa! Myöskin ottamasi kuvat ovat silmänruokaa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei rosemariini!

   Kiitos todella paljon iloisesta kommentistasi, ihana lisäys tälle auringoiselle kesäaamulle! Ihana juttu, että seuraat kirjoituksiani, toivottavasti saat niistä edes ripauksen iloa päivääsi!

   Kirjoitan usein asioista, joita itse pohdiskelen, joten mahtava juttu, että saan oman miettivän fiilikseni välitettyä eteenpäin! Maailman sanotaan näyttävän sellaiselta, kuin minkälainen katsoja on, joten hyvien ajatusten ja pohdintojen lisääminen olisi varmasti itsekullakin paikallaan! Onnellisemmaksi kun tulee ajattelemalla enemmän onnellisia ja positiivisia ajatuksia. Tämä viestisi sai ainakin minulla hymyn huulille! Kiitos siitä! Kauniita kuvia löytyy myös sinulta!

   Kaikkea ihanaa päivääsi - kesän kauneutta ja iloisia ajatuksia!

   Poista
 8. Hei. Kiva kun kävit blogiini kommentoimassa, piipahdin tänne katsomaan ja blogisi saa minut lukijaksi. Positiivisuus ei ole pahasta. Tämän asian vasta ymmärtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hertta-Viola!

   Kiitos paljon ihanasta viestistäsi!
   ...ja kirjoitusteni kurkkailemisesta! Ihana juttu, että saan hyviä ajatuksia edes hieman välitettyä eteenpäin, niitä kun ei voi olla koskaan liikaa!

   Itse pysähdyin positiivisten ajatusten äärelle, kun luin maailman olevan katsojansa kaltainen. Siten mitä enemmän korostamme hyviä asioita ympärillämme, sitä enemmän myös näemme niitä. Siinäpä haastetta vasta kerrakseen, mutta positiivisuus ei ole toden totta pahasta!

   Nykyaikana positiivisuutta ei voi liikaa korostaa, mediassa kun tuntuu klikkiotsikkojen olevan itse lukijaa tärkeämpi. Kenties uutissisällön murehtivan kriittinen mieliala on hieman tarttunut meihin, melankolisiin suomalaisiin vielä herkemmin.

   Ihanaa, aurinkoista, lämmintä ja niin kaunista kesäpäivää sinulle! Kannetaan positiivisuutta mukanamme vaikka väkisin, pitkällä aikavälillä se tuottaa varmasti tulosta!

   Poista
 9. Huomenta. =)

  Kerro ihan mistä tahansa, teet sen kuitenkin hienosti. =) <3
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Una!

   ...ja niin kaunista kesäaamua!

   Kiitos tuhannesti kannustavasta kommentistasi! Tämä viesti oli todella tärkeä minulle!

   Auringonsäteitä päivääsi ja loppuviikkoosi! Voi miten kaunista ympärillämme onkaan!

   Poista
 10. Eikö oo ihanaa, että on kesä??!! Jokainen päivä on erilainen. Pieniä kiinnostavia ja mukavia asioita tapahtuu. Äsken lenkillä näin upean kiitäjäperhosen. Radiosta valui nappikuulokkeisiin mukavaa musiikkia ja askel oli kevyt. Kävellessä syntyy uusia ajatuskulkuja ja ideoita. Se hetki, kun ratas pyörähtää ajatuksissa jonkin asian äärellä, on hieno! :) Usko itseesi ja toteuta ideoitasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sartsa!

   Kiitos niin hienosta viestistäsi! ...tahtomatta hymy nousee huulille, heh! Mokomakin positiivisuuden ja hyvän mielen lähettiläs! Kiitos sinulle!

   Ja kyllä! Kesä on kyllä iloisuudessaan ja aikatauluttomuudessaan niin kummallista aikaa, huh heijaa! Kiitos mahtavista ajatuksistasi!

   Voi vitsi, kuullostaa kyllä mahtavalta kävelylenkiltä, pitäisiköhän mennä itsekin ulos kokeilemaan moista! Jos se kiitäjäperhonenkin olisi bongattavissa!

   Senkin hyvän mielen lähettiläs. Tämän viestin äärellä kyllä tulee tahtomattaankin hyvälle mielelle.

   Aurinkoista - ja ah - niin kaunista kesäpäivää sinulle! Jäin oikein fiilistelemään positiivisuuttasi ja kannustustasi! Senkin...

   Poista
 11. Kiitos! Minulle kuuluu hyvää. Nautin kesälomasta vielä ensi viikonkin jonka jälkeen saan olla töissä loppukesän ja olen aidosti siitä onnellinen, koska se on alan vaihtoni jälkeen ensimmäinen työni uudella alalla. Ilmat ovat suosineet lomaani ja ensi viikon saan lomailla lasten kanssa yhdessä kun heidänkin koulu päättyy. Olen vihdoin terve flunssan jälkeen ja olo on hyvä. Vietin tällä viikolla aikaa ystäväni kanssa ja viikonloppuna on tulossa rakkauden täyteinen juhlapäivä, serkkuni häät. Ei siis tämän paremmin voisikaan olla! Hmm.. aihe jota itse mietin usein on se, että miksi meidän on muka niin vaikeaa ääneen sanoa ja kehua omaa onnea tai vaikka kehua itseään aidosti kuinka tyytyväinen itseensä on? Miksi onnellisuuteen pitää olla erikseen syy saada iloita? Onhan onnea ja iloa ympärillä arjen hetkissäkin kunhan niistä osaa ottaa vain kiinni. Itse onnekseni olenkin tuon taidon jo oppinut! Oikein mukavaa kesää Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kodin Onni!

   Kiitos paljon ihanaakin ihanammasta viestistäsi!

   Rohkea valinta aloittaa uudella alalla, mahtava kuulla, että olet siitä niin tyytyväinen! Muutos on siis kannattanut, hyvä juttu! Ja olet saanut lomailla terveenäkin, todella hyvä. Onpas niin ihania asioita ollut kuluneella viikollasi, voi kun noitakin hetkiä olisi aina ripauksen enemmänkin, heh! Häitä ei voi koskaan juhlia liikaa. Mahtava viikko on siis ollut sinulla toden totta!

   Onpas kiperiä aiheita, näitä jäi oikein heti miettimään. Ehkä pelkäämme toisen loukkaantuvan omien asioiden liiallisesta kehumisesta? Tai mikä olisikaan sen pahempaa, kuin toinen ei iloitsisikaan omista onnistumisistamme. Varmaan tälläinen hetki on tullut joskus itse kullekin vastaan...

   Tokihan avoimuus ja asioiden jakaminen riippuu niin ihmissuhteen laadusta. Joidenkin kanssa on vain luonnollisempaa jakaa onnellisia tunteita, ja jotkut ottavat niitä luonnollisemmin kuuntelijoina vastaan. -Meitä on moneen lähtöön!

   -Hehkuta vain onnellisuuden tunnettasi niin laajasti, kuin pystyt! Ehkäpä joku rohkenee lähteä leikkiin mukaan kanssasi! Heh! Ihana kuulla, että siellä puolen ruutua on kaikki järjestyksessä.

   Rentoa ja mukavaa viimeistä kesälomaviikkoasi, toivottavasti se sujuu kaikin puolin hyvin! Iloisia asioita jakaen ja hehkuttaen!

   Poista
 12. Hyvää kuuluu. Tai niinhän me yleensä vastataan. Iso huoli on kuitenkin lapsenlapsista. Vaikka asioilla on taipumus järjestyä, joskus kuitenkin tuntuu siltä, että seinät ovat vastassa. Kädet menevät usein rukoukseen. Apua pyytämään. 7 vuotiaan mahdollinen ADHD kiukkupuuskineen ja puheineen aiheuttaa mielipahaa. Aina pelkäsi, että lapsenlapset syntyvät vammaisina mutta he voivatkin syntyä autismin kirjoihin liittyviin asioihin. Joista ei ole isovanhemmillakaan mitään kokemusta, ei tietopohjaa. Vain iso hämmennys ja epäusko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vilukissi!

   Kiitos viestistäsi, on ihana kuulla kuulumisiasi!
   Itselläkin on tapana tehdä samoin, aika useinkin. Milloin murheesta, milloin kiitollisuudesta. Ettei vain olisi aina rukouksessa vain vaatimassa jotain, sitä olen opetellut.

   Toivon hartaasti, että tilanne sielläpäin rauhoittuu ajan myötä. Jospa se olisikin edes osaltaan vain lapsen kehitykseen liittyvää, ja hieman rauhoittuisi ajan myötä. 7-vuotiaat kun muutenkin liitelevät ympäriinsä raketin lailla! Toivotaan parasta! Ja ollaan kiitollisia lapsen muusta terveydestä, vaikka seinät olisivat miten vastassa. Kaikkea hyvää sinne!

   Jaksamista, toivon ja kiitollisuuden murusia sinnepäin. Ajatuksissani olette!

   Poista
 13. Kävit blogissani ja tulin vastavierailulle. Ensimmäistä kertaa täällä, mutta kivalta näyttää. Taidankin tutkiskella hetkisen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miksu!

   -Kiitos viestistäsi!
   Tervetuloa kirjoitusteni äärelle, toivottavasti löysit edes jotain mukavaa! Kiitos paljon kohteliaisuudestasi! Palautetta saa aina laittaa, jos joku pistää silmään tai jää askarruttamaan, tai jotain asiaa pitäisi kehittää paremmaksi.

   Myös kirjoitusaiheet ovat aina toivottuja!

   Kaikkea ihanaa tulevaan viikkoosi! Vähintään niitä ihania, tuoksuvia reseptiäsi!

   Poista
 14. En ole hetkeen lukenut blogiasi, joten en tiedä onko aiheesta tullut jo :D Mutta olisi kiva lukea pohdinnoillasi varustettua kirjoitusta aiheesta: Kuka sinä olet ja miksi? 'Fyysisten' tietojen lisäksi olisi kiva kuulla myös siitä henkisestä puolesta. (Miten reagoit eri asioihin, miten käyttäydyt eri tilanteissa. yms)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei varjon-alla!

   Kiitos viestistäsi, ja vierailustasi sivullani!
   Hei vau, nyt tuli kyllä kiperä ja pohdintoja herättävä aihe! Varsinkin tuo loppu on todella mielenkiintoinen! Katsotaan, milloin saisin tämän tehtyä! Voisi olla mukava haasteena itsekullekin kirjoittajalle.

   Kiitos vielä kerran viestistäsi, ja tervetuloa uudelleen jakamaan hyviä ideoitasi!

   Ihanaa päivää ja mukavaa viikkoa! Auringonsäteitä ja hyviä hetkiä.

   Poista
 15. Minäkin tulin siihen tulokseen, että kirjoitat sitten mistä aiheesta tahansa, sitä on kivaa ja ajatuksia herättävää lukea. Minäkin käyn kaikki postauksesi lukemassa, tykkään. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti soikkuu aivan ihanasta viestistäsi, nyt jäi kyllä niin hyvä mieli tästä! Kiitos paljon!

   Toivottavasti saisin jatkossa parannettua kirjoitusten tasoa, nyt on tullut vasta kolme kuukautta kirjoiteltua. Kiperiä kirjoitusaiheita saa siis aina heitellä, usein muiden ideat kun ovat omia parempia, heh!

   Auringonsäteitä, onnenmurusia ja kaikkea ihanaa viikkoosi! Kiitos vielä kerran viestistäsi! [sydän ja lämpimiä ajatuksia]

   Poista
 16. Olen melko uusi lukijasi, mutta ihastuttava positiivisuus paistaa blogistasi.
  Tykkään paljon lukea juttujasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija!

   Kiitos aivan ihanasta viestistäsi! Samoin rohkea positiivisuus paistaa sinunkin sanojesi välistä, kiitos siitä!

   Kaikkea ihanaa päivääsi, viikkoosi ja koko kesääsi! Kauniita säitä ja ihastuttavaa silmänruokaa, kesän tuoksuja ja kauneutta!

   Kiitos vielä kerran viestistäsi, ja ihana, että olet lukijanani!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!