foto

foto

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Pelossa on voimaa III

Jos kaikki pelkäävät kohdatessaan jotakin aivan uutta, ja silti niin moni käy siihen käsiksi pelostaan huolimatta, niin ilmeisesti pelko ei ole se varsinainen ongelma. Vaan meidän suhtautumisemme pelkoon (innostus tai lamaannus). Millaisella asenteella siis kohtaat haasteesi? Osaisitko tai haluaisitko ottaa positiivisemman suhtautumistavan asioihin?

Sisäisen voiman avulla ihminen tekee sen mitä hänen henkinen kasvunsa vaatii ja luo iloa ja tyydytystä elämäänsä. Se voima auttaa toimimaan ja rakastamaan - voima ja rakkaus kulkevatkin käsikädessä. Tunnistatko tämän piirteen itsessäsi?

Olen voimakas ja minua rakastetaan. Tätä suositellaan toistettavaksi 25 kertaa joka aamu, päivä ja ilta (huh!) oman sisäisen voiman kasvattamiseksi.

Enkelit lentävät, koska ottavat itsensä kevyesti! Ihminen pääseekin eroon valtavasta määrästä matkatavaraa opittuaan leikkimään elämällään sen sijaan, että yrittää taistella sitä vastaan. -Kenties sinäkin tunnet kuormaa selässäsi. Ei se mitään, niin lähes jokainen ihminen ympärilläsikin! Miksi siis enää välittää ylimääräisestä matkatavarasta?

Jokainen kerta, kun otat riskin, se vie sinua eteenpäin antaen sinulle lisää voimaa ja itsevarmuutta. Samalla muutat myös jotain arjessasi. Kohdatessasi pelottavia asioita voit aina tehdä valinnan muuttaa asioita ympäriltäsi paremmaksi, askel askeleelta - pelko pelolta. 

Miten hienolta tämä kuulostaakaan! Ah.
Mitä sanot? Luovutaanko askel askeleelta peloistamme?Tiivistän teille USKALLA ELÄÄ - Pelossa on voimaa  -kirjaa, joka on kansainvälinen menestysteos. Kirja lupaa lukijan kestävän kaikki eteen tulevat asiat luettuaan kyseisen kirjan. Katsellaan siis tulevina viikkoina, mitä kirjalla onkaan meille tarjottavaksi! Odotan mielenkiinnolla...

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Itselläni pelko esiintyy varmasti erilaisn keinoin. Joskus se on lamauttavaa, joskus siitä selviää helpommalla, riippuu mikäs en aiheuttaa. Kirja kuulostaa mielenkiinoiselta, kerro ihmeessä mitä sillä kirjalla onkaan tarjottavana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina viestistäsi! Niin totta, varmasti itse kullakin on nuo samat tuntemukset tilanteista riippuen! Toivottavasti kirjasta löytyisi joitain hyviä keinoja, katsottavaksi jää!

   Kaikkea ihanaa ja aurinkoista viikkoosi!

   Poista
 2. Hyviä ajatuksia, varsinkin tuo elämän ottaminen kevyemmin.
  Tänään se onkin helppoa, kun koivunlehdet tuoksuvat ja sadepisarat kimaltelevat auringossa. :)
  Ihania alkukesän hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin pidin paljon tuosta tekstin kohdasta, sitä voisi melkeinpä säännöllisesti muistutella itselleen! Ojj, niin kauniilta kuullostaa, vau!

   Uskaltaakohan vielä kesää lyödä lukkoon, ties mitä jekkuja keväällä voisi olla vielä tarjota, heh! Kiitos paljon Sara!

   Onnenmurusia viikkoosi!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!