foto

foto

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Mestariteos

Sinä päivänä kun Luoja teki sinut
Hän ei muuta tehnytkään
Heräs aikaisin, otti kynän käteen
Rupes siinä piirtämään


Tietäisitpä, miten kauniina lähimmäisesi näkevät sinut! Hupsuna, unohtelevaisena ja välillä suorastaan rajattoman ärsyttävänä - mutta silti täysin uniikkina ihmisenä, jota yksikään toinen ei voisi mitenkään korvata.

Päivä kului, mut hetkenkään lepoa
Piirtäjä ei kaivannut
Aivan niin kuin olis hurmoksessa ollut
Mestari valmisti sut


Sinut valmistetaan, suorastaan keitellään ja hämmennellään elämän eri liemissä. Siinähän olet varmasti joskus todella ollutkin, liemessä. Kuitenkin olet varmasti yhtämieltä siitä, että värikkäät elämänkokemukset ovat tehneet sinusta juuri Sinun. Vahvan, viisaan ja niin hurmaavan ihmisen, pilke silmäkulmassa olevan elämän risukasoista huolimatta. Risukasat muuten palavat pirun nätisti! Poksahdellen värikkäästi, vähän kuin sinäkin arjen puristuksessa kirosanoissasi, heh! Olet välillä niin hullua seurattavaa sivusta, että heikompaa hirvittäisi. Sitä suuremmalla syyllä oletkin mitä hauskin ja yllättävin pakkaus!

Se kuva oli kaunis
Oi, ihme suorastaan
Muodon jumalaisen sai
Kuvan viereen hän merkkas ettei suhun
Päde kuolevaisten lait


Selviytyjä. Se sinä olet. Mitä eteen tuleekaan, niin ne viskataan joukolla sinne komeaan risukasoista tehtyyn kokkoon! Sinuahan ei mikään pistelevä oksa pidättele. Anna mennä vain!

Niille jotka yhä epäilevät Luojaa
Sanon vastaukseksi vaan
Että jos ne edes kerran näkis sinut
Kaikki rupeis uskomaan


Olet epätäydellinen, niin epätäydellinen. Kuitenkin se on kauneudessaan täydellisyyttäkin parempaa. Herkkyyden ja vahvuuden kulkiessa sinussa käsi kädessä saat suurella sydämelläsi pirun suuria asioita aikaiseksi. Me muut luotamme jo sinuun (vaikka miten arjessa laittaisimme sinulle poikkiteloin). Luotamme sinuun, koska olet uskomaton ja huikea ihminen. Korvaamaton ja... korvaamaton. Niin täynnä iloa, huumoria, persoonaa ja elämäntahtoa. Ihan huikea ihminen tavassaan välittää muista ihmisistä. Tavassaan elää vahvasti tätä elämää. Olet mestariteos.Kirjoitettu yhdeltä istumalta tajunnanvirtana kuunnellessa Egotripin Mestaripiirros-kappaletta pitkän työpäivän päätteeksi.

12 kommenttia:

 1. Tämä on niin herkän kaunis rakkauslaulu ja se olisi syytä laulaa ihan jokaiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=SsL7JD10HmM

   Tässä vielä linkki kappaleeseen.

   Heh, juurikin näin!

   Iloista loppuviikkoa!

   Poista
 2. Niinpä, jokainen meistä on mestariteos. Ja, jokaista meitä tarvitaan. Kiva blogi, poikkean toistekin! Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistäsi! Juurikin näin, tätä ei voi koskaan liikaa alleviivata. Kiitos paljon!

   Mahtavaa päivää ja alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Tykkään lauluista, joiden sanoissa on sisältöä. Harmi vaan, että kuulo on mennyt vähän kehnoksi ja toisinaan on vaikea saada sanoista selvää. Mutta nautin siltä osin kuin saan jotain tolkkua ja joskus etsin sanoja netistä kun jää mieltä vaivaamaan, että mitä siinä laulussa oikein sanottiin.
  Mukavaa vapun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on kuule aivan sama ongelma vieraskielisten laulujen kanssa, ja joskus jopa suomalaistenkin! Usein tulee kuitenkin laiskana kuunneltua vain melodiaa sivukorvalla.

   Kaikkea hyvää päivääsi!

   Poista
 4. Olispa maailma täynnä Isloja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jättää kyllä sanattomaksi tälläinen palaute! Kiitos ja kumarrus!

   Mahtavaa päivää ja alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Mukavaa vappua Sinulle. " Jokaisen ELÄMÄ on oma soppansa, omilla mausteilla," Kahta samanmakista ei ole ja hyvä niin. Mutta jokainen on luotuna saman arvoinen kaikesta muusta riippumatta. Ihania pohdintoja Sinulla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti unelmikko! Mahtava, että joku saa ajatuksieni punaisesta langasta kiinni! Kiitos vielä kerran!

   Auringonsäteitä päivääsi!

   Poista
 6. Mukavaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle rosemariini - ja onnenmurusia alkavaan viikkoon!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!