foto

foto

keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kaipaako blogisi raikasta ilmettä?

VINKKI: ilmaisia ja laadukkaita kuvia oman hakusanan mukaan.

https://www.pexels.com/
https://pixabay.com/
http://www.freedigitalphotos.net/

Tämän hetkisen käsitykseni mukaan kuvat ovat ainakin Pexelsissä luvallisia ladata vapaaseen käyttöön. -Pitää tutustua näihin sivustoihin lisää!


Pexelsistä hakusanalla "work" yllä oleva kuva.


Toki pyrin kehittämään omia valokuvaustaitojani, mutta usein omat kuvauskohteet ovat kuitenkin aikas rajalliset. Tässä siis vinkkiä teillekin!

Mukavaa loppuviikkoa ja vapun odotusta!

11 kommenttia:

 1. Nuo ilmaiset kuvapankit ovat vähän kaksipiippuinen juttu. Tiedän, siis tunnen, ammattivalokuvaajia, jotka eivät niistä pidä, koska ne syövät leipää. Toisia ne taas eivät vaivaa. Itsekin olen miettinyt, että "pöytälaaikossa" lojuu niin paljon käyttökelpoista kuvaa, että pitäisikö perustaa ilmainen kuvapankki esim. nettikuvituksiin sopiville kuville, ja siis nettikokoon. Pitää pohtia, ehtisikö tuollaisen lähteä pykäämään pystyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyajan kuvatulva vie varmasti leipää ammattilaisilta, jotka ovat sanan varsinaisessa merkityksessä Ammattilaisia. Hankala homma. Kenties kotimainen vastaava kuvapalvelu pienellä kuukausihinnalla olisi hyvä vastine tähän? Itse ainakin haluaisin käyttää suomalaisten valokuvaajien tuotoksia! Ja miksei myös omaksi iloksikin. Ehkä sinä voisit perustaa moisen?
   Netistä löytyy paljon asiaa, jolloin laadukkaita kuvia on vaikea löytää.

   Mahtavaa päivää!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Samoin sinulle mukavaa loppu viikkoa :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kiva kun vierailit blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. - ilo on minun puolellani!

   Mahtavaa loppuviikkoa!

   Poista
 4. Itse olen kerran käyttänyt ilmaisen kuvapankin kuvia ja ne ainakin helpotti paljon juuri silloin, kun ei jaksanut alkaa kuvailemaan mitään eikä ollut sopivia jemmassa. Mielestäni on ihan ok käyttää välillä kuvapankkien kuvia ja kiitos kun linkkasit nuo osoitteet blogiisi, pitää tutustua myös kyseisten sivujen tarjontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, laiskan päivän pelastus! Mutta jotenkin näihin kuviin turtuu, on paljon kivempi luoda oman näköisiään kuvia - mikä on on ainakin sinulla erinomaisesti onnistunut! You're welcome!

   Glada vappen!

   Poista
 5. Kiitos mahtavasta vinkistä! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, joskus jää tekstit kirjoittamatta, kun ei ole kuvia eikä mahdollisuutta kuvata, näitä voi hätätilanteessa käyttää 😊

  VastaaPoista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!