foto

foto

lauantai 16. huhtikuuta 2016

Liity lukijoihini!

Koska yksi suurimmista kehittämisen kohteistani on anteliaisuus, on aika aloittaa.

Arvon joka toisen kuukauden alussa lukijalahjan, joka jaetaan lukijoideni kesken. 

Kirjoita sähköpostiosoitteesi tämän kirjoituksen kommenttikenttään, niin olet mukana lukijoissani. Voit myös lähettää yhteystietosi sähköpostiini: blogini.email@gmail.com. Odotan jo nyt innolla, mitä ihanaa saan lähettää teille!

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! ❤

20 kommenttia:

 1. Anonyymi16/4/16

  Olin tänään paikallisessa Vauvakassiyhdistys Vaaka ry tapaamisessa ja kokosimme Vauvalahjoja jotka menevät sairaalaan annettavaksi Vauvaperheyksikön kautta. Tuntemattoman muistaminen, sydämestä annettu, itse tehty lahja tuottaa iloa myös antajalleen. Hyvää viikonloppua!

  Sinisen sohvan emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ole ennen moisesta kuullutkaan - aivan mahtavaa toimintaa! Voi vitsi, pitäisi itsekin perehtyä, onko itselle sopivaa vastaavan kaltaista vapaaehtoistoimintaa. Kiitos vinkistä!

   Mahtavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Anonyymi17/4/16

  Hyvää sunnuntai-iltaa ja alkavaa uutta viikkoa.

  Purulaari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Purulaari! Toivottavasti viikko sujuu leppoisan ahkerasti!

   Onnenmurusia viikkoosi!

   Poista
 3. Anonyymi18/4/16

  Poikkean lukemassa blogiasi vaikken aina kommentoikaan. Kiva kun kirjoitat, siitä on iloa itselle ja muillekin ja se on eräänlainen matka oman sisimmän ymmärtämiseen, näin koen itse kirjoittamisen.Olen ollut opiston kirjoituspiirissä mukana neljä vuotta, ikäkirjo 18-80 vuotta ja voit uskoa kuinka meillä on hauskaa ja mitä kaikkea opimme toisiltamme, elämän monista asioista, näkökulmista katsottuna toisen silmin. Auringonsäteitä viikkoosi !

  unelmikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihastuttava kommentti näin viikon alkuun - kiitos paljon maanantain mainiosta piristyksestä! Todella hyvä vinkki, laitan korvan taakse! Niin hyvältä kuulostaa oma kirjoituspiirisi, mahtava.

   Kirjoittaminen paljastaa sisintä enemmän, kuin puhuminen - näin olen lukenut. Kai se niin meneekin.

   Mahtavaa viikkoa!

   Poista
 4. Anonyymi19/4/16

  Tuli just äsken sellanen tunne, että kurkkaanpa kattomassa, mitä se Isla nyt on kirjotellu. :) Tää on jotenkin erilainen blogi. Usein tulee luettua vain kässä- yms. blogeja. Tykkään itekin kirjottamisesta ja haaveena ois kirjottaa joskus kirja. Alkukin on jo olemassa, mut se on vaan jotenkin tyssänny. :) Minulla on Facessa ollu jo yli vuoden joka kuukausi arvonta. On mukava tuottaa toisille iloa. Aluksi arvoin jotain pientä, mitä olin jo tehny aiemmin. Nykyisin saatan kattoa, kuka se voittaja on ja päättää palkinnon vasta sitten. Ihan pienissä jutuissa pyytään. Luulen, että voittamisessa ei oo pääasia se, mitä voittaa, vaan se, että ylipäivään voittaa jonkun arvonnan. Moni sanoo, että en oo koskaan ennen voittanu mitään. .:)

  Sartsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aamuni piristämisestä, ihana kirjoitus!

   Oi mahtavaa, hyvältä kuulostaa! Auttaisikohan ideointia, jos sinulla olisi aina pieni vihko mukana joka paikassa, jonne voisit keräillä päivän mittaan pienen pieniä ideoita? Tuli vain mieleen. Harvoin ne ideat tulevat mieleen ainoastaan kynän varteen tarttuessa.

   Haha, tuli mieleen toinenkin vinkki: suursiivouksessa tuulettuu aina ajatuksetkin > uusia ideoita tulee mukavasti mieleen rätti kädessä!

   Hieno juttu, antaminen kun ajatellaan usein hieman hankalaksi asiaksi. Anteliaisuutta ja muiden piristämistä on ainakin sitten tehty muidenkin edestä!

   Onnenmurusia viikonloppuusi!

   P.s. Olisi joskus mukava lukea se kirjasi! ;)

   Poista
  2. Tuli muuten mieleen tosta ylös kirjottamisesta, että välillä lenkille mennessä otan kynän ja vihkon mukaan. Vinkeistä en niin tiiä, mut esim. stressitekijät ja tekemättämät asiat listattuna tuo paljon vapaamman olon loppupäivään. Ei haittaa, vaikka ne ei oo tehty, mut ainakin ne on jossain ylhäällä.

   Poista
  3. Oi, tosi hyvä vinkki minulle - otetaanpas käyttöön!

   > listataan stressitekijät ja tekemättömän asiat ylös

   Kiitos tästä!

   Poista
 5. Löysin juuri äsken blogisi, kun sattumalta huomasin, että olit kommentoinut kahta lukemaani, täysin erilaista blogia. Kiinnostuin ensisilmäyksellä. Esittelysanasi saivat tuntemaan piston sydämessäni. Ymmärrät mitä tarkoitan jos kurkkaat blogiini. ;) En vielä ehtinyt lukea kuin viimeisimmän postauksesi, mutta palaan takaisin. Uskon saavani positiivia fiboja. Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvän mielen kommentistasi Sarella! Mahtava kuulla - jaetaan positiivisuutta toinen toisillemme ja vähän eteenkin päin, heh! Kiitos linkistäsi, käyn mielelläni kurkkaamassa.

   Auringonsäteitä viikonloppuusi!

   Poista
 6. Löysin blogiisi ihanan kommenttisi kautta! Jään seuraamaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu Selina - toivottavasti on seuraamisen arvoista, hehe! Itselläsikin on positiivisuutta ja iloa puhkuva blogi.

   Onnenmurusia viikonloppuusi!

   Poista
 7. Oi miten jännää! Sinulla on aina niin mukavia kirjoituksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän hyvän mielen palautteestasi Sallius! Katsotaan, jos harjoittelu tekisi parempia tekstejä ajan myötä!

   Onnenmurusia tulevaan viikonloppuun!

   Poista
 8. Luin kommenttisi blogissani ja tulin katsomaan, mitä tänne kuuluu. Ja tästä tulin niin hyvälle mielelle, nistä tyynyistä ja teksteistä! Tästä onkin hyvä lähteä suorittamaan viikon viimeiset työvelvoitteet toimistoon - iloa, valoa ja aurinkoa! Mietiskelen sitä parhaiden kirjojen topkolmosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu, kiva kuulla paremmalta lukijalta vinkit kirjaston hyllyjen väliin!

   Sinulla on siis vapaa viikonloppu tiedossa, hyvältä kuulostaa!

   Kiitos hyvän mielen kommentistasi - iloisuutesi tarttui tänne asti!

   Onnenmurusia viikonloppuusi!

   Poista
 9. Käyn myös lukemassa blogiasi, kirjoituksesi antaa aina ajatelemisen aihetta.
  Mukavaa viikonloppua sinulle :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana juttu, kiitos rosemariini siitä. Kiitos paljon iloisesta kommentistasi!

   Kaikkea ihanaa viikonloppuusi!

   Poista

-Kiitos paljon! Nauti päivästäsi!